Zákaznické recenze

Zákaznické reference a zkušenostiŽe jsou s námi zákazníci spokojení a nebojíme se říct, že nás mají rádi, o tom se můžete přesvědčit na nezávislém serveru Heuréka.cz, kde nás hodnotí.

Helveti Heuréka recenze
 

Nakupovali jste u nás (osobně nebo online) a rádi byste se o zkušenost podělili?
Ohodnotit nás můžete zde:

Všechny recenze od našich zákazníků nás vždy potěší. Zde jsou některé z nich:
 
   

Ověřený zákazník Heuréka.cz Anonymní uživatel, 18. července 2022

Výborný obchod, výborná a vstřícná parta profesionálů! Nepřeháním. Už jsem kupoval čtvery hodinky, a ne z důvodu že by už nefungovaly, ale prostě protože pro kvalitní hodinky mám slabost.. Dědeček byl hodinářem :). Držte se, Ať se Vám daří!

Ověřený zákazník Heuréka.czZimirek, 13. září 2021

V minulosti nakoupeno jak osobne, tak online. Vzdy v naprostem poradku. Zasilka odeslana v den doruceni. Osobne vzdy mily pristup k zakaznikovi. Za me prikladny zpusob provozovani obchodu.

Ověřený zákazník Heuréka.cz Ověřený zákazník, 28. října 2019

V tomto obchodě jsem zakoupil již druhé hodinky (pro mě a pro moji ženu). Nabízený produkt je té nejvyšší kvality a co k jednotlivým hodinkám píší, to PLATÍ. Přístup k zákazníkovi je vysoce nad standardem, snaží se vyhovět ve všem. Pokud maji skladem, tak další den je máte. Maji super zajímavé dárečky

Ověřený zákazník Heuréka.cz Ověřený zákazník, 16. srpna 2019

S nákupem zde jsem maximálně spokojen. Pánové ochotně a rychle odepisovali na mé dotazy, kdy bylo zřejmé, že jsou to odborníci na slovo vzatí. Nákup přes HodinkyTraser.cz mohu každému doporučit.

Ověřený zákazník Heuréka.cz Ověřený zákazník, 11. října 2018

obchod si zakládá na vynikající komunikaci se zákazníkem, drobné benefity, kterými je zákazník odměněn při nákupu také potěší, zaujmou detaily jakými je třeba průvodní dopis s konkrétním oslovením

Ověřený zákazník Heuréka.cz  Ověřený zákazník, 10. června 2017

Především bych ráda poděkovala zaměstnancům obchodu a všem ostatním, kteří se podíleli na vybavení zásilky. Byl to dárek pro manžela k narozeninám a vůbec mne nenapadlo s jakou rychlostí zboží obdržím. Vše na jedničky, včetně zabalení. Ještě jednou děkuji. Z. Krobová

Ověřený zákazník Heuréka.cz Ověřený zákazník, 2. srpna 2016

S nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. Objednal jsem si hodinky, které nebyly skladem a ani u výrobce. Obchod mi ale zajistil, že mi výrobce jedny udělá do 2 měsíců. A na konec ještě s krásným překvapením byly hodinky doma o měsíc dříve. No co víc si přát? Snad jen ať máme moře volného času.

Ověřený zákazník Heuréka.cz Ověřený zákazník, 17. října 2015

Obchod je k zákazníkům velmi vstřícný, mohu ho s klidným svědomím doporučit.

 

Ověřený zákazník Heuréka.cz Ověřený zákazník, 19. června 2015

hledal jsem hodinky, ktere splnuji vojenske specifikace, nakonec jsem jsem vybral znacku Traser. Na vsechny dotazy behem vyberu jsem vzdy dostal odpoved. Bohuzel nemam hodinky s cim porovnat,jsou me prvni. Doufam, ze splni me ocekavani.

Naše specializované eshopy

Můžete se také podívat na naše hodnocení u našich 3 dalších provozovaných eshopů:

Za vaše hodnocení jsme moc rádi a vaše spokojenost nás dále motivuje k neustálému zlepšování našich služeb!

Pokud jste u nás nakoupili, tak nám uděláte velkou radost, když nás na Heuréce také ohodnotíte. Po nákupu by vám do 10 dní měl přijít dotazník o spokojenosti s našimi službami a nákupem. Zároveň tím uděláte velkou službu případným dalším zákazníkům, kteří by u nás chtěli nakoupit, ale stále nejsou rozhodnuti.

Hodnotit nás můžete zde:

Potřebujete poradit?

+420 774 272 737

+420 774 744 763

info@helveti.cz

 
0 hodinky v porovnání Zobrazit

Nic nenalezeno