Recenze hodinek Traser

Poradíme Vám

Jakub Novák Jakub Novák
produktový manažer


+420 774 272 737

Hodinky Traser – recenze majitelů

Recenze majitelů hodinek Traser odrážejí jejich zkušenosti s používáním hodinek, jejich celkovou spokojenost s nákupem a našimi službami.

Jak nás tedy vnímají naši zákazníci a třeba také lidé z vašeho okolí?

Recenze jsou získávány prostřednictvím nezávislého projektu Ověřeno zákazníky od společnosti Heureka.cz.

Z. Krobová
Hodnocení 5 100 % Především bych ráda poděkovala zaměstnancům obchodu a všem ostatním, kteří se podíleli na vybavení zásilky. Byl to dárek pro manžela k narozeninám a vůbec mne nenapadlo s jakou rychlostí zboží obdržím. Vše na jedničky, včetně zabalení. Ještě jednou děkuji. Z. Krobová (10.6.2017)
Jirka
Hodnocení 5 100 % Doporucuji (25.5.2017)
Anonymní zákazník
Hodnocení 0 0 % Zatím nevím, je to dárek, až jak obdarovaný! (7.4.2017)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Spolehlivý značkový obchod s garancí originality zboží, možnost volby řemínku a dárek, který potěší. Doporučuji. (4.4.2017)
zákazník
Hodnocení 4,5 90 % (14.12.2016)
Ingram
Hodnocení 5 100 % (28.11.2016)
Tyna
Hodnocení 5 100 % Komunikace i nákup proběhl v pořádku, jediné nad čím jsem se pozastavila, bylo tvrzení, že vybrané hodinky za dvanáct tisíc nespadají do střední a vyšší třídy, proto k nim není pořádná krabička, jen papírová. Ale ok, máme z toho doma srandu :-). Každopádně obchod doporučuji. (21.11.2016)
Michal
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (13.10.2016)
Kladýnko
Hodnocení 4 80 % Obchod je OK (10.10.2016)
Karel
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (5.10.2016)
Petr
Hodnocení 4,5 90 % Jsem spokojen doporučuji (20.9.2016)
BO
Hodnocení 5 100 % (2.9.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (8.8.2016)
Virus
Hodnocení 4,5 90 % S nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. Objednal jsem si hodinky, které nebyly skladem a ani u výrobce. Obchod mi ale zajistil, že mi výrobce jedny udělá do 2 měsíců. A na konec ještě s krásným překvapením byly hodinky doma o měsíc dříve. No co víc si přát? Snad jen ať máme moře volného času. (2.8.2016)
Petr
Hodnocení 5 100 % Rozhodně doporučuji (27.7.2016)
Petr
Hodnocení 5 100 % Pokud chcete hodinky, které nabízí stránky Helveti, tak nakupovat jedině zde. (20.7.2016)
Radek Smažak
Hodnocení 5 100 % Super Ochota Solidnost (25.6.2016)
Zdeněk
Hodnocení 5 100 % Je skvělý,doporučuji! (13.6.2016)
ich
Hodnocení 4,5 90 % (23.5.2016)
Leonidas
Hodnocení 5 100 % Mohu jen doporučit, za mě bylo vše v pořádku. Produkt splňuje má očekávání, ale na pořádné testy ještě nebyl čas. (14.5.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % OK (25.4.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % (1.4.2016)
Xenomorfus
Hodnocení 5 100 % Pro všechny, kteří zvažují nákup kvalitních hodinek je obchod Helveti.cz, jakož i jeho kamenná prodejna jasnou volbou. Osobním přístupem k zákazníkovi, ochotou poradit a špičkovou komunikací patří mezi špičku. Rozhodně doporučuji. (14.3.2016)
Ájouš
Hodnocení 5 100 % Byla jsem spokojená (12.3.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (24.1.2016)
Tomáš V.
Hodnocení 5 100 % Super obchod,doporučuji !!! (7.1.2016)
Leona Kloudova
Hodnocení 5 100 % Výborná komunikace a vstřícnost. Rozhodne doporučuji. (26.12.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 0 0 % výborná cena (26.12.2015)
zdenek
Hodnocení 5 100 % přehledné stránky s velkou nabídkou zboží ve všech kategoriích. Okamžité vyřízení objednávky a velice krátká doba dodání. určitě doporučím tento obchod všem známím. (17.12.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % DOPORUČUJI (15.11.2015)
Kory
Hodnocení 4,5 90 % Názor na obchod je velice kladný :) (14.11.2015)
Eduard
Hodnocení 5 100 % (10.11.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4 80 % bezproblémový nákup doporučuji (9.11.2015)
VNet
Hodnocení 3,5 70 % některé zboží (hodinky) je dobré před nákupem vyzkoušet, je to rychlé a odborný prodavač vše vysvětlí a zodpoví případné dotazy. Příjemné prostředí k nákupu (3.11.2015)
stanislav
Hodnocení 5 100 % spokojenost (29.10.2015)
Tomáš
Hodnocení 5 100 % Vřele doporučuji. (26.10.2015)
Jiří Havlík
Hodnocení 5 100 % Obchod je k zákazníkům velmi vstřícný, mohu ho s klidným svědomím doporučit. (17.10.2015)
PF
Hodnocení 4,5 90 % Obchod nabízí opravdu široký sortiment zboží dobré kvality. Komunikace s obchodníkem, ať už verbálně, nebo prostřednictvím emailu probíhá na vysoké úrovni,jednání probíhalo vždy velmi vstřícně k zákazníkovi. Myslím, že prodejci jsou profesionálové, kterým je jejich práce koníčkem. Kdo vybírá hodinky a nemůže se rozhodnout,rozhodně doporučuji návštěvu tohoto obchodu. (10.10.2015)
Mirko
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. Hodinky Traser Commander, které jsem si pořídil, považuji za hodnotné s ohledem na cenu (10.10.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % SUPER HODINKY !!! (20.9.2015)
IM
Hodnocení 5 100 % chodte do toho. (9.9.2015)
Karel Spíchal
Hodnocení 5 100 % víc takových obchodů...opravdu mohu jen doporučit (12.8.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % hledal jsem hodinky, ktere splnuji vojenske specifikace, nakonec jsem jsem vybral znacku Traser. Na vsechny dotazy behem vyberu jsem vzdy dostal odpoved. Bohuzel nemam hodinky s cim porovnat,jsou me prvni. Doufam, ze splni me ocekavani. (19.6.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Vynikajúca komunikácia a ústretovosť ! (25.5.2015)
Kostrous
Hodnocení 5 100 % Vynikající, bezproblémové jednání a podrobná informovanost o objednavka (7.5.2015)
Jozef Ch.
Hodnocení 5 100 % - takto si představuji dobrý Obchod - vřele obchod doporučuji (4.5.2015)
Štěpán
Hodnocení 2,5 50 % Hodinky jsem si ověřil podle SN u švýcarského výrobce. Jedná se o originál, pár let ležel na skladu. Pro potenciální kupující: tritium má poločas rozpadu něco kolem 12 let, tak je potřeba se koukat i na stáří hodinek. Komunikace s obchodem je špatná, telefony nikdo nebere, ani nezavolá případně zpátky. Jedno číslo zvoní, druhý je nedostupný. Po druhé bych si, vzhledem k výše uvedeným nedostatkům a silné konkurenci odtud zboží asi neobjednal.. (26.4.2015)
Zdenek
Hodnocení 5 100 % Výborný eshop ! Naprostá spokojenost ! (7.4.2015)
Jarda
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (29.3.2015)
šťastný Kupec
Hodnocení 4,5 90 % Zakoupil jsem hodinky. Byla zjištěna malá komlikace se strojkem. Nastala úžasná spolupráce s obchodem a servisem. Hodinky jsem měl brzy zpět opravené. Takže diky spokojenost moc. (10.2.2015)
Vladimír
Hodnocení 5 100 % Spokojenost, rychlé dodání zboží a kvalita produktů u mě vždy vyhrávají. Výběr hodinek dle svých požadavků a také pozáruční servis je pro mě priorita. (8.2.2015)
Ritush
Hodnocení 5 100 % Jednoznačně doporučuji. (2.2.2015)
Mogi
Hodnocení 5 100 % Perfektni komunikace s prodejcem.Tot vse. (29.1.2015)
David
Hodnocení 5 100 % Velmi přehledné stránky Uváděná cena zahrnuje vše - dopravné, balné bez ohledu na dopravní službu a způsob převzetí Prodloužená záruka 3 roky Doporučuji tento obchod (27.1.2015)
Martin D.
Hodnocení 5 100 % 1++ Vřele doporučuji (15.1.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % doporučuji (11.1.2015)
Martin B.
Hodnocení 5 100 % Výborně fungující, bezproblémový obchod s ochotnými prodejci. (5.1.2015)
Jan Červenka
Hodnocení 5 100 % Nákup v tomto obchodě byl výborný. Hodinky jsem objednal a hned ten den byly odeslány. Sice kvůli vánočnímu shonu a svátkům dorazily později, ale to vůbec nevadí. Nákup na hodinkytraser.cz bych rozhodně doporučil. (1.1.2015)
boxer
Hodnocení 5 100 % perfektní profesionalita doporučuji (23.12.2014)
JANSEN
Hodnocení 5 100 % super obchod a tovar vsetkym doporucujem 100% kvalita kiezby bolo takych obchodov viac (2.12.2014)
Stanislav
Hodnocení 4 80 % (4.11.2014)
Miroslav Lubojacký
Hodnocení 5 100 % spolehlivost (4.11.2014)
Karel
Hodnocení 5 100 % Vše okolo obchodu funguje jako švýcarské hodinky. (20.10.2014)
Tomáš Marvan
Hodnocení 5 100 % Plyne z mého hodnocení. (11.10.2014)
qwecko
Hodnocení 5 100 % Obchod odporucam...prehladny a kvalitny vyber,bezproblemovy a rychly nakup a hlavne velka spokojnost s hodinkami. Ak mate zaujem o kvalitne hodinky tak je Traser vyborna volba... (5.10.2014)
Xenomorfus
Hodnocení 5 100 % Obchod velmi mile překvapil reakcí na přání zákazníků, kteří chtějí výrobek, který není v bežném sortimentu výrobce a tedy jej nechal vyrobit sám. Není tedy jako většina jiných prodejců, kteří jsou schopni pouze objednat a dodat. Rozhodně doporučuji a v případě, že někdy v budoucnu budu já nebo někdo ze známých uvažovat o koupi hodinek, bude tento obchod první volba. (7.9.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % (31.8.2014)
aprag
Hodnocení 4,5 90 % přijdu znovu (22.8.2014)
palo
Hodnocení 5 100 % Doporučujem! (21.8.2014)
Honza
Hodnocení 5 100 % Rozhodně všem tento obchod doporučuji. (19.8.2014)
alexander
Hodnocení 4,5 90 % Rozhodne doporučujem, profesionalita zamestnancov, starostlivost o dodanie tovaru (18.8.2014)
Petr
Hodnocení 5 100 % Objednávka zboží byla obratem vyřízena a odeslána. Telefonický upřesňující dotaz na zboží byl zodpovězen po jednom zazvonění telefonu. (15.8.2014)
MILAN
Hodnocení 4,5 90 % Obchod proběhl v pořádku,ochota a profi přístup ze strany prodejce.Rychlost odeslání a dodání fa.DPD-to je u nás málo vídané-zkrátka palec nahoru.Hodinky krásné a snad vydrží-Traser P6600 Red Combat. (11.8.2014)
jardas
Hodnocení 3,5 70 % až na ten řemínek spokojenost (25.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % web,který má styl (21.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (20.7.2014)
kelly
Hodnocení 4,5 90 % obchod vřele doporučuji (12.7.2014)
j.73
Hodnocení 5 100 % obchod proběhl naprosto bez problémů vše vyřízeno rychle,informovanost o průběhu zakázky přímo ukázkové a dodání zboží přes DPD bylo na hodinu přesné.vše perfektně zabalené i s poděkováním za nákup.kéž by bylo více takových obchodníků.spolupráci s tímto obchodníkem mohu jen doporučit. (9.7.2014)
melodi
Hodnocení 2 40 % Zboží jsem dostala, je kvalitní a celková komunikace byla po celou dobu vstříčná, ovšem ještě mouchy tento obchod má. (28.6.2014)
Maks
Hodnocení 5 100 % Rozsáhlá nabídka.Pohodový,bezpečný nákup u odborníků. (13.6.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (26.5.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (17.5.2014)
Pato
Hodnocení 5 100 % (16.5.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % výborné služby, vřele doporučuji ostatním zákazníkům. (1.5.2014)
Jamriška
Hodnocení 4,5 90 % Jednoznačne doporučujem. (25.4.2014)
Pavel Ostrava
Hodnocení 5 100 % Ve zkratce: Služby poskytované tímto obchodem odpovídají kvalitě švýcarských hodinek, které prodává. (12.4.2014)
Kateřina
Hodnocení 5 100 % Spokojenost Doporučuji (12.4.2014)
stvonji
Hodnocení 5 100 % Po dlouhé době obchod, kde je zákazník na prvním místě. (23.3.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Výborná komunikace,vstřícnost a ochota prodávajícího.Maximální spokojenost,DOPORUČUJI! (19.3.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % dobrý poměr cena/kvalita (10.3.2014)
Dalibor
Hodnocení 5 100 % Máte-li zájem o zboží v tomto obchodě, klidně si jej objednejte. Není čeho se obávat. (24.1.2014)
Flarin
Hodnocení 5 100 % Obchod je super, rozhodně doporučuji objednávat u této společnosti. (29.12.2013)
martin olejnicek
Hodnocení 5 100 % tady funguje. Náš zákazník,náš pán. (27.12.2013)
Anina
Hodnocení 5 100 % Jestliže se někdo rozhodne nakupovat v tomto obchodě, ať neztrácí čas s vyhledáváním stejných výrobků u jiných prodejců. Cenově jste nejlepší. Zboží mi bylo doručeno do dvou dnů po objednávce. Potřebovala jsem si upřesnit nějakou nejasnost ohledně objednávaného výrobku (už si nevzpomenu o co se jednalo). S tak milým a profesionálním jednáním pracovníka, který mi podal vysvětlení po telefonu, jsem se dlouho nesetkala. (20.12.2013)
Gregi
Hodnocení 5 100 % Vřele doporučuji. (6.12.2013)
Michalk
Hodnocení 5 100 % Obchod jsem si vyhledal přes internet a ihned mi padla do oka přehlednost a zpracování stránek, když jsem si s něčím nevěděl rady tak možnost chatu přímo na stránkach obchodu byla velmi dobrá, pomohli mi s výběrem a jsem maximalně spokojen. Všem doporučuji (4.12.2013)
J.Šibor.
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. (2.12.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (29.11.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Hodinky objednány 6.11. 15:18 a v 15:44(téhož dne) už ležely na poště. Doručeny druhý den dopoledne... Tak se mi to líbí :) (17.11.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Ochota, komunikativnost, rychlost. (2.11.2013)
 

Recenze zaslané emailem

Hodnocení 5Pavel: Hledal jsem hodinky do terénu, na horské tůry a aktivní dovolené. Trasery mi slouží perfektně a můžu se na ně spolehnout. Myslím, že vydrží snad všechno :)
Hodnocení 5Lukáš Cemrava: Mám Trasery asi rok a jsem maximálně spokojený. Protože pracuji v terénu a často v noci, tak potřebuji absolutní jistotu, že na hodinky uvidím. Tohle mi zaručily jen Trasery. Ostatní hodinky přestávají ukazovat po hodině tmy.

Profesionální recenze

Připravujeme pro vás recenze a videa hodinek.